Loading....

Skrivkväll i Stockholm för brev till politiska fångar

Idag finns ett hundratal politiska fångar i Ryssland, och varje dag finns det allt fler. Din uppmärksamhet är särskilt värdefull för dem, eftersom människor som är fängslade på grund av sin åsikt är isolerade från sin vardag, sina hobbyer och umgänge. Skrivkvällar för brev till politiska fångar har nu blivit återkommande hos aktivister runtom i världen - det är en möjlighet att visa solidaritet med de modigaste, stötta dem och de dem lite värme och hopp.

19 februari 2023 kl 13:00 väntar vi er i Interbok på adressen: Hantverkargatan 32, 112 21 Stockholm.

Under kvällen kommer vi att använda tjänsten Rosuznik, gjord för att skicka brev digitalt till politiska fångar. Vi kommer att visa, hur man hittar någon att skriva till, hur man skickar brev online, vi skriver brev tillsammans och lär känna varandra!

Vi hämtar papper, pennor, vykort och utskrivna blanketter om politiska fångar. Det vi behöver från dig är gott humör och varma hälsningar till politiska fångarna (också dikter, serier, teckningar, etc.)

Kom för att bidra med en god gärning och gör med ditt brev åtminstone en politisk fånge gladare!

One thought on “Вечер писем политическим заключённым в Стокгольме

  1. Pingback: Показ фильма и встреча с его героиней — активисткой Анастасией Шевченко - Антивоенный комитет в Швеции "Russians Against War"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *