Loading....

Alla kan delta i Antikrigskommitténs aktitiviteter!

Kriget har förändrat livet för miljontals människor - och inte bara de som bor i Ukraina och Ryssland. Efter krigets utbrott, skapade vi en antikrigsrörelse i Sverige - för att ena människor, uppmärksamma Putin-regimens aggression i Ukraina, hjälpa människor som drabbats av kriget och samla in pengar till de behövande. Vi är övertygade om att alla kan bli en del av antikrigsrörelsen och välja det alternativ av protest som passar dem.

Bli medlem

Det viktigaste som gör en ideell förening levade är dess medlemmar. Genom att bli officiell medlem i antikrigskommitén kommer man att kunna välja styrelse eller bli nominerad till denna post. Dessutom hålls möten regelbundet för medlemmar i organisationen, där aktuella problem och sätt att lösa dem diskuteras.
För att gå med, behöver du bekanta dig med våra stadgar, fylla i ett ansökningsformulär och betala en årsavgift. Detta kan tills vidare endast göras på våra möten. Håll utkik efter meddelanden om evenemang, gå med i kommittén och gör antikrigsrörelsen bättre!

Stadgar

Fyll i ansökningsformulären

Det finns många sätt att stödja Ukraina, påskynda krigets slut eller mildra dess konsekvenser. Det är nu tydligt att detta krig håller på att omvandlas till ett utmattningskrig. I en sådan situation är det väldigt viktigt att inte ge upp och fortsätta att medverka. För eran bekvämlighet har vi förberett en lista över de mest effektiva organisationerna, initiativen och fonderna för donationer – välj efter smak.

Effektiva organisationer som accepterar donationer