Loading....

Ryska federationens riksåklagare erkände Antikrigskommittén i Sverige som en "på Ryska federationens territorium oönskvärd organisation"

Rysslands konstitutionella ordning hotas av tomma tunnor på Stockholms gator!

I dag kom nyheten om att Ryska federationens riksåklagare erkände Antikrigskommittén i Sverige som en "på Ryska federationens territorium oönskvärd organisation" och konstaterade att vår verksamhet "utgör ett hot mot grunden för den konstitutionella ordningen och Ryska federationens säkerhet".

Som ni vet är Antikrigskommittén fortfarande en mycket ung organisation. Vi registrerade oss för bara ett halvår sedan och är verksamma i Sverige, så en sådan uppmärksamhet från den organiserade kriminella gruppen, som kallar sig för Rysslands åklagarmyndighet , verkar konstigt för oss men också på sitt sätt smickrande. Förmodligen blev Antikrigskommittén i Sverige det första namnet på listan över icke-statliga organisationer, som sammanställts av ryska Dumans kommission för undersökning av utländsk inblandning.

Mycket snart kommer vi att publicera detaljerad information om vad denna nya status innebär för våra följare och medlemmar, men vill säga direkt att vårt medlemsregister förvaras på ett säkert sätt och aldrig kommer att offentliggöras informationen om denna status kan du läsa ㅤhär.Vi vill dock betona att vi inte erkänner detta beslut och anser att det är olagligt. Dessa åtgärder används av regimen enbart för att skrämma och trakassera våra följare och aktivister. Vi bedriver ingen verksamhet i Ryssland, vi är inte beroende av svenska eller några andra myndigheter och vi följer svensk lag till fullo.

Detta beslut kommer inte på något sätt att förhindra vårt arbete och påverka kommitténs konsekventa och tveklösa antikrigsställning. Kriget i Ukraina måste stoppas omedelbart, alla annekterade territorier måste återlämnas till Ukraina, och alla de som gjort sig skyldiga till att ha orsakat folkmord och brotten mot mänskligheten och samarbetat med den kriminella regim som tog statsmakten i Ryssland, måste ställas inför en internationell domstol.

Vi vill tacka er alla för ert stöd och hoppas att ni fortsätter att kämpa med oss ​​mot kriget och den kriminella regimen!

2 thoughts on “Генпрокуратура признала «Антивоенный комитет» организацией «нежелательной на территории РФ»

  1. Pingback: The Ministry of Justice entered the "Russian Anti-War Committee in Sweden" into the register of undesirable organizations - Russia's News

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *