Loading....

Kärlek kan inte förbjudas! 🏳️‍🌈

Idag förklarade Rysslands högsta domstol "extremistisk" och förbjöd den "internationella offentliga rörelsen för HBTQ+-personer." Vi kommer inte att diskutera det absurda i själva beslutet som strider inte bara mot sunt förnuft, utan saknar också någon rättslig grund, eftersom ingen officiell organisation som heter "HBTQ+-rörelse" helt enkelt existerar.

Vår kommitté vill uttrycka sitt stöd till alla som nu befinner sig i Ryssland och vars rättigheter konsekvent har kränkts under alla dessa år. Nu är många av våra vänner, bekanta och modiga aktivister i princip förbjudna. Deras liv är i fara. Den kriminella regimen har än en gång bevisat att den kommer att fortsätta förtrycka och försöka radera alla människor som inte passar in i dess felaktiga uppsättning "traditionella värderingar" från det offentliga livet.

Ju mer absurda lagar som antas i landet, desto närmare slutet av putinregimen, byggd på bedrägeri och hat. Och vi kommer att göra allt möjligt för att den dagen ska komma så snart så möjligt. Vårt mål är att alla HBTQ+-personer i Ryssland ska sluta vara rädda för att leva, älska, skapa familjer och börjar känna sig som en fullständig del av ett fritt samhälle.

Följ våra inlägg där vi kommer att organisera insamlingar till förmån för HBTQ+ aktivister eller andra personer som har lidit av putinregimen, och försök hjälpa dem ni känner själva.

Ryssland kommer att bli fritt och full av regnbågar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *