Loading....

Protestaktion «No Blood for Oil»

Många länder runt om i världen uttrycker sitt stöd för Ukraina, men än så länge drivs Putins krig av de pengar som europeiska länder betalar för rysk olja och gas. Vi uppmanar dem att snarast möjligt bryta samarbetet med de kriminella makthavarna i Ryssland. Aktivister kan inte ensamma stoppa kriget och Putinregimen – och vi ber om internationellt stöd. Vänner från Vitryssland, Lettland, Portugal och Sverige har redan hjälpt oss med förberedelser till den här aktionen. Vi är alla förenade av strävan efter fred och yttrandefrihet och intolerans mot aggression och diktaturer. Kom till vår aktion den 5:e november – högljudda blodiga oljefat ska rullas på Stockholms gator och det ska höras!

Aktionen startar kl 11:30. Vi marscherar från Norra Bantorget och fortsätter sedan med en manifestation på Norrmalmstorg.

Kom du med! Varje människa är viktig!

Länk till eventet: https://fb.me/e/3bBoBkqXI

Om aktionen: https://youtu.be/gL31K8rnm24

2 thoughts on “Акция «No Blood for Oil»

  1. Pingback: Акция «No Blod for Oil» — спасибо всем участникам - Антивоенный комитет в Швеции "Russians Against War"

  2. Pingback: Выступление Lars Ångström на «No Blood for Oil» - Антивоенный комитет в Швеции "Russians Against War"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *